Jeugdgezondheidszorg 0 - 4 jaar

Baby

Jeugdgezondheidszorg, Consultatiebureau 0 - 4 jaar

De zorg voor uw baby en/of peuter is in handen van medewerkers op onze consultatiebureaus. Hier worden door een arts, een jeugdverpleegkundige en een assistente de groei en ontwikkeling gevolgd van uw kind in de leeftijd van 0 tot 4 jaar. Ook kunt u er uw kind gratis laten vaccineren volgens het Rijksvaccinatieprogramma.

Het consultatiebureau geeft advies en biedt ondersteuning aan ouders en verzorgers. Gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen, en opvoedingdeskundigen staan voor u klaar. Zodat uw kind alle mogelijkheden krijgt om op te groeien tot een gezonde en evenwichtige volwassene. Jaarlijks bezoeken circa 20.000 kinderen van 0 tot 4 jaar onze consultatiebureaus.

Groeiboek 

Alle kersverse ouders krijgen het Groeiboek, vol leuke tips en handige informatie. U kunt er zelf bijzonderheden en vragen in noteren. 

Dossier 

Om de ontwikkeling van uw kind in kaart te brengen houdt de afdeling van het consultatiebureau de gegevens van uw kind bij in een dossier. Dit dossier wordt zeer vertrouwelijk behandeld, uw privacy is gewaarborgd. 

Kosten en verwijzing 

Deze zorg is gratis en u heeft geen verwijzing nodig. 

Hulp nodig of vragen?