Mama Lokaal De Bilt

Mama lokaal

Mama Lokaal is een ontmoetingsplek voor (bijna) moeders. Bij het Mama Lokaal kunnen ouders, grootouders en verzorgenden elke woensdagochtend vrijblijvend binnenlopen en andere ouders ontmoeten die ook net (of bijna) een baby hebben gekregen. Moeders met peuters en kleuters zijn ook van harte welkom! Er kan volop worden gespeeld met elkaar! Onder het genot van een kopje thee of koffie kunnen ervaringen uitgewisseld worden of vragen gesteld worden aan deskundigen die met regelmaat eventjes komen binnenlopen. Bijvoorbeeld: een draagdoek consulente, een lactatiekundige , een pedagoge, peuter yoga of een babymasseuse. Heb je nog meer kindjes? Die zijn uiteraard ook van harte welkom.

Het Mama Lokaal wordt samen met de bibliotheek georganiseerd en een team moeders en is gratis. Aanmelding is niet nodig. Je kunt elke woensdag gewoon binnenlopen tussen 10:00-11:30 uur  (inclusief voorleeskwartiertje). Mama Lokaal is gevestigd in de Bibliotheek Bilthoven (het Lichtruim, Planetenplein 2, Bilthoven). Je bent van harte welkom met je kind(eren).

Mama Lokaal Whatsapp
Er komt ook een Mama Lokaal Whatsapp groep voor Bilthoven. Hierin houden we elkaar op de hoogte van activiteiten, kun je elkaar vragen voorleggen over bijvoorbeeld opvoeding en worden er tips uitgewisseld. Wil je toegevoegd worden? Mail dan je naam en telefoonnummer naar debilt@ouderslokaal.nl. Vermeld daarbij om welk Mama Lokaal het gaat.

Mama Lokaal is een onderdeel van Ouders Lokaal De Bilt. Voor meer informatie zie: debilt.ouderslokaal.nl

Hulp nodig of vragen?