Mamacafe De Bilt

Foto Mamacafe

 

Mamacafé De Bilt

Papa's zijn ook van harte welkom!

 

Op vrijdagochtend (bij)praten met andere ouders uit gemeente De Bilt

Het Mamacafé vindt op vrijdagen van 10.00 tot 11.30 uur plaats in Restaurant Bij de Tijd, Prof. Dr. H. Kamerlingh Onnesweg 14 in De Bilt. Alle ouders/verzorgers uit gemeente De Bilt zijn welkom om elkaar hier te ontmoeten terwijl hun kinderen samen spelen. In het restaurant is een speelhoek aanwezig. Koffie en thee zijn 1 euro.

Eens per maand vindt er een extra activiteit plaats tijdens het Mamacafé. Op de website en Facebookpagina van MENS de Bilt (www.mensdebilt.nl en www.facebook.com/mensdebilt) worden al deze extra activiteiten vooraf aangekondigd. Ook is hier te vinden op welke feestdagen, zoals binnenkort Goede Vrijdag en Bevrijdingsdag, het Mamacafé gesloten is.

Wil je iets betekenen in het aanbod van extra activiteiten tijdens het Mamacafé of lijkt het je leuk om gastvrouw te worden, neem dan contact op met Christine Thomas van MENS De Bilt: c.thomas@mensdebilt.nl of 06-13069608.

Over MENS De Bilt
MENS De Bilt is de Biltse organisatie voor maatschappelijke ondersteuning. We brengen mensen bij elkaar en staan midden in de samenleving. We weten wat er leeft en willen graag dat iedereen meedoet. U kunt bij MENS De Bilt terecht met al uw vragen en ideeën over welzijn, wonen en zorg. We ondersteunen inwoners met goede ideeën en initiatieven en bieden hulp als het nodig is.